BOUWEN op MAAT CAERELS VILLABOUW

Ben jij de administratief medewerker(ster) die wij zoeken ?

- BOUWEN op MAAT

Ben jij de administratief medewerker(ster) die wij zoeken ?!

De Bouwen-op-Maat-familie is op zoek naar een voltijdsmedewerker om ons te helpen bij de administratie van onze bouwprojecten.

BOUWEN op MAAT is een bouwbedrijf die zowel nieuwbouwwoningen als renovaties realiseert volledig volgens de wensen van de bouwheer. De persoonlijke aanpak en communicatie met onze klanten is van zéér groot belang. Daarom zijn we op zoek naar iemand die de uitdaging wil aangaan om ons te helpen de bouwheer zijn droom te realiseren.

 

+ Je bent op zoek naar een voltijdse job.

+ Je komt terecht in een jonge onderneming met een jong team waar je nauw samenwerkt met de zaakvoerder. Het is een uiteenlopend takenpakket waardoor geen enkele dag er hetzelfde uitziet.

+ Je doet de nodige aangiftes voor de start van de werken.

+ Je staat in contact met onze onderaannemers, helpt alle informatie te bezorgen en houdt planningen mee in de gaten zodat alles vlot op elkaar kan volgen op iedere werf. Een bezoek aan de werf schrikt je dan ook niet af.

+ Je bent verantwoordelijk voor alles omtrent de facturatie en het sociaal secretariaat.

+ Je hebt een 'doenersmentaliteit', een actieve houding en doet creatieve suggesties, je help met ons meedenken om telkens nog iets beter te doen.

+ Samen als team doen we elke dag onze uiterste best

+ Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio.

+ We zijn flexibel in het bepalen van het uurschema, ons gezin komt namelijk ook altijd op de eerste plaats.

+ verloning volgt volgens de officiële barema's, wie hard werkt wordt daarvoor beloond.

Ben je nieuwsgierig of onze jobaanbieding iets voor jou kan zijn ? of zeg je ik ben de juiste man of vrouw voor BOUWEN op MAAT !

We spreken graag eens af voor een persoonlijk gesprek om elkaar te leren kennen en nog veel meer informatie te geven over de job.

je kan ons contacteren via info@bouwenopmaat.com, www.bouwenopmaat.com maar mag ons ook steeds bellen via 0474/ 52 29 73

 

BOUWEN op MAAT

Uw thuis, ons vakmanschap!

 

Terug naar overzicht

deel dit bericht