project Bruggestraat modern en landelijk

Project Bruggestraat Zwevezele !

- Elsemieke

Uw nieuwe woning volledig op maat en naar wens gebouwd. U bepaalt de architectuur van het project, maar ook alle voorzieningen die u in de woning wenst op te nemen. Iets bouwen waar u zich thuis kan in voelen is onze passie !

Langs de Bruggestraat in Zwevezele realiseert BOUWEN op MAAT een nieuwbouwproject waar u uw eigen architectuur kan bepalen. Zo kan u uw eigen ideeën integreren in de woning  om er later uw thuis in te kunnen vormen . Het is de bedoeling om de woning volledig op uw maat te gaan opbouwen en laat net dat onze specialiteit zijn! 

De woning heeft 3 slaapkamers waarvan 1 met bijhorende dressing. Een ruime badkamer waar er een ligbad en inloopdouche in verwerkt worden. Op het gelijkvloers is een ruime berging voorzien. De leefruimte is volledig open zodat hier een heel ruim gevoel ontstaat en veel licht aanwezig is. Daarnaast is de woning ook enorm energiezuinig door het toepassen van een warmtepomp in combinatie met zonnepanelen. Deze valt in de categorie BEN-woning, hierdoor beschikt u vandaag al over een woning van de toekomst die zijn waarde zal blijven houden. 

In de omgeving ?

Zwevezele heeft een groot aanbod aan sociaal-culturele en sportfaciliteiten. Denk hierbij aan de verschillende sportcomplexen en het skatepark.  Een dynamische gemeente waar mensen zich thuis voelen en zich kunnen ontplooien. Zo zijn er  heel wat kleuter- en basisscholen gevestigd waaronder Vrije Kleuterschool De Vlieger, Vrije Basisschool De Regenboog en Vrije Basisschool De Horizon.

Alle voorzieningen bakker, slager, supermarkt zijn ook superdicht gelegen zodat u te voet of met de fiets uw boodschappen kunt doen.

Wonen in Zwevezele heeft ook nog vele andere voordelen zoals  werkgelegenheid, veel evenementen en het kasteelpark op wandelafstand om even tot rust te komen.

infofiche nieuwbouwwoning 

info bouwgrond

Terug naar overzicht

deel dit bericht