Initiator van het jaar bouwunie bouwen op maat

Initiator van het Jaar

- Bouwunie

Op vrijdag 2 februari vond in het prachtige Bau-Huis in Sint-Niklaas het Gala van de Gouden Baksteen 2018 plaats. Dit initiatief van de Bouwunie zet elk jaar enkele verdienstelijke bouwbedrijven in Vlaanderen in de schrijnwerpers. In de categorie ‘Initiator van het Jaar’ – zeg maar, de jonge, veel belovende starter – koos de jury met professionele uit de bouw en andere sectoren Bouwen op Maat uit tot winnaar. Een ongelooflijke eer voor dit jonge ambitieuze bouwbedrijf uit Wingene !

Sinds kort bundelen zoon Gert-Jan en vader Marc Caerels hun krachten, kennis en ervaring in Bouwen op Maat. Met hun heel persoonlijke aanpak en oog voor de kleinste details maken ze de woondromen van hun klanten waar. Het is net dat ‘op maat’-gegeven, wat het bedrijf zo succesvol maakt. Dat is de jury van de Gouden Baksteen 2018 ook niet ontgaan. Dat zij uit alle kandidaten van over gans Vlaanderen Bouwen op Maat hebben beloond met de award voor ‘Initiator van het jaar’, heeft alles te maken met het ‘bouwen in vertrouwen’. Het is de unieke combinatie van puur vakmanschap, het meedenken met de klant, de nauwgezette opvolging en de kwaliteitsvolle afwerking, dat Bouwen op Maat onderscheidt van de anderen, alsdus de jury.

Gert-Jan Caerels nam zijn prijs – een uniek keramiek beeld van kunstenaar Geert Corneillie – met veel trots in ontvangst: “Het is een enorme eer om deze award te winnen. We hebben het voorbije jaar keihard gewerkt om hier vandaag te kunnen staan en ik mag wel zeggen dat het niet altijd makkelijk was. Ik ben bijzonder fier op mijn team, dat trouwens in één jaar tijd groeide van 3 tot 8 man! Deze award zou er nooit gekomen zijn zonder hun eindeloze inzet en gedrevenheid en hij komt dan ook meer dan ooit het hele team toe!”

Ook voor 2018 reiken de ambities hoog. Gert-Jan: “We blijven onze klanten bedienen met hoogstaand maatwerk. Onze explosieve groei van vorig jaar willen we bestendigen in projecten die we van A tot Z perfect kunnen uitvoeren, waar we ons hart en onze ziel in leggen. Onze klanten verdienen niets minder dan dat wij hun droom van ontwerp tot oplevering waarmaken en daar gaan we voor meer dan 200% voor ! “

Terug naar overzicht

deel dit bericht