werkwijze bouwen op maat

Werkwijze

We begeleiden je vanaf het eerste idee tot de definitieve oplevering. Dankzij onze jarenlange ervaring zowel op als naast de werf kunnen wij jou van dienst zijn met advies, ontwerp, complete uitvoering en opvolging.

Onze grote troef is het directe contact zowel op als naast de werf. Vanaf ontwerp en verkoop tot uitvoering en oplevering kan je op dezelfde mensen rekenen. Gert-Jan en Marc staan te allen tijde voor je klaar. Je kan op beide oren slapen dat gemaakte beloftes ook effectief correct uitgevoerd worden.

Beginnen met
een goed gesprek

In de eerste plaatsen luisteren we naar jouw wensen, naar wat jij belangrijk vindt om van je huis een thuis te kunnen maken. Dit is het uitgangspunt en de maatstaf voor het volledige bouwproces. Ontwerp, bouwwijze, materiaalkeuze, … alle elementen stemmen we af op de droom die jij voor ogen hebt.

Je hebt altijd de mogelijkheid om een bezoekje te brengen aan onze werven in de buurt. Zo kan je met eigen ogen zien hoe we werken en welke materialen we gebruiken. We staan steeds open voor al jouw vragen en stellen alles in het werk om je vertrouwen en goed gevoel hoog te houden.

Inspiratie opdoen

Een compleet
en glashelder voorstel

We maken een gedetailleerd voorstel op, met alle elementen die in het bouwproces een rol spelen, van indeling en 3D plannen tot materiaalkeuze en afwerking, en we lichten dit graag persoonlijk en nauwgezet toe. We beantwoorden je vragen en houden rekening met je bezorgdheden. Pas als wij voor de volle 100% je vertrouwen krijgen, kunnen wij aan de slag!

Aan de slag!

Dan is het tijd voor het echte werk! De grondwerken, het metselen, de dakwerken, het vloeren,…voeren we volledig zelf uit. Bovendien houden we er strikt aan alle fases in het proces persoonlijk en van nabij op te volgen. Enkel zo kunnen wij de kwaliteit garanderen die elk bouw van Bouwen op Maat kenmerkt.

Tijdens het bouwproces moeten heel wat keuzes gemaakt worden en ook hierin bieden we de nodige ondersteuning. Indien gewenst gaan we mee naar de verschillende toonzalen om je bij te staan in het kiezen.

Naast onze eigen uitvoering zorgen we ervoor dat de opeenvolging van en de samenwerking met andere partijen vlot verloopt. Doordat we zelf op de werf werken, kennen we alle aannemers door en door, wat maakt dat de coördinatie een stuk vlotter verloopt. Er is steeds één contactpersoon, Gert-Jan of Marc, die de verantwoordelijkheid neemt dat alle werken tijdig en correct uitgevoerd worden. Zo vermijden we onnodige vertragingen en kan je in de kortst mogelijke periode je nieuwe of vernieuwde thuis betrekken.

Feilloze coördinatie

Van je huis
een thuis maken

En dan is het aan jou om van je huis een thuis te maken, precies zoals je dat wil. Maar ook ons verhaal eindigt niet bij de oplevering. Na de uitvoering kan je steeds op onze diensten beroep doen. Want onze service na verkoop vinden we net zo belangrijk als de bouw zelf. 

Alles begint bij een goed gesprek...

Aarzel niet om ons te contacteren voor een afspraak.