Bouwen Op Maat Renovatie

Renovatie

We vernieuwen ook je bestaande woning of een deel ervan. Betere isolatie en efficiëntere nutsvoorzieningen leveren jou niet alleen heel wat winst op, maar zorgen ook voor meer comfort en een eigentijdse look.

Onze kennis,
jouw wensen

Dankzij onze jarenlange ervaring in tal van bouwprojecten zien wij vaak mogelijkheden in je woning die jij als bewoner niet opmerkt. Al dan niet samen met de (binnenhuis)architect bekijken we hoe we jouw wensen en noden het beste kunnen invullen, rekening houden met de praktische en budgettaire afspraken. Bovendien deinzen we niet terug voor een uitdaging en staan we open voor nieuwe ideeën. The sky is the limit...

Als totaalaannemer houden we nauwgezet toezicht op een strakke planning en een correcte uitvoering van alle werken. Want in elke renovatie is tijd ook geld. Dankzij de jarenlange samenwerking met onze onderaannemers zijn we perfect op elkaar ingespeeld waardoor we een vlotte opvolging kunnen garanderen. 

Renoveren op maat betekent ook renoveren op jouw tempo, volgens jouw budget en jouw verwachtingen. Met een totaalrenovatie kies je voor de ‘korte pijn’, maar het is ook mogelijk om de vernieuwing in fasen uit te voeren. Dan bekijken en bespreken we welke delen van de woning we prioritair onder handen nemen en stellen we een planning op voor het verdere verloop. Sowieso, ongeacht de omvang van de werken, mag je altijd rekenen op een vlotte uitvoering en perfecte afwerking.

Op maat van 
jouw mogelijkheden 

Een verbouwing in het vooruitzicht?

Wij maken graag een voorstel op maat.