Bouwen op Maat

Nieuwbouw

Voor we starten met de bouw van je nieuwe thuis willen we eerst bouwen aan jouw vertrouwen. Door je goed te informeren en te helpen bij het nemen van beslissingen in ontwerpfase onderscheiden we ons en maken we het verschil. Pas wanneer je ons met een gerust gemoed een 'go' geeft, kunnen we beginnen aan het echte werk! 

Ons vakmanschap,
uw voordeel

Samen bouwen we jouw woning, niet die van ons of van de architect. We luisteren naar wat jij belangrijk vindt om van je huis een thuis te kunnen maken. Dat is het uitgangspunt en de maatstaf voor het volledige bouwproces. Ontwerp, bouwwijze, materiaalkeuze, enz… stemmen we af op de droom die jij voor ogen hebt.  We staan in voor de volledige uitvoering en opvolging van het bouwproject.

Elke dag staan wij zelf op de werf. Door actief mee te werken en nauwgezet toezicht te houden, kunnen wij een perfecte kwaliteit en afwerking verzekeren. Bovendien garanderen we zo een kort tijdsverloop van de uitvoering en dankzij de jarenlange samenwerking kunnen wij ook 100% vertrouwen op onze verschillende onderaannemers. 

Het zit ‘em in de details. Bij Bouwen op Maat is het geen loze slogan. Het is de finesse die jouw bouw af maakt. De kwaliteitsvolle materialen, de subtiele details, precies de juiste indeling en afwerking,… wij hebben oog voor net die bijzonderheden, die voor jou de ‘plus’ betekenen. Ongeacht of het gaat om een modern pand of een bouw in landelijke stijl, dankzij onze ervaring en vakkennis weten we het verschil te maken tussen een mooi en een prachtig resultaat!

Met oog voor detail