Nieuws

Wij stellen graag onze kennis van de bouwmarkt ten dienste van onze klanten en onze partners. Daarom geven wij u hier een overzicht van woningen, projecten die wij in de kijker willen zetten. Wenst u eens een bezoek te brengen aan een uitgevoerd project, dan is dit uiteraard geen enkel probleem.

Bouwen op maat in de Wingense krant

Lees hier het artikel over Bouwen op Maat in de Wingense krant! Het volledige artikel vindt u hier.

Project VV

Een project in het hartje van de gemeente Wingene. Deze woning is gevormd met strakke lijnen in combinatie met natuurlijke materialen. Dankzij doordachte ingrepen en keuzes wordt de uitstraling van het concept naar een hoger niveau gebracht.

 

VBC Magazine

Lees hier het artikel over Bouwen op Maat in het VBC Magazine. Met veel plezier helpen wij u met al uw vragen over bouwen op maat !

http://www.vbctielt.be/nl/magazine-22.htm

 

 

VBC magazine

Project SH

Bouwen van een gezinswoning voor 4 personen in klassieke stijl. Door het ruime zicht naar buiten voelt de woning ontzettend groot aan. Dit was dan ook één van de kernwoorden tijdens het ontwerp van deze woning, gevoel voor ruimte.

Ondertussen is de uitvoering van dit project al een heel eind opgeschoven waar wij u graag verder op de hoogte houden. 

 

danneels

Zwevezele - Bruggestraat

op aanvraag

Deze moderne hedendaagse eengezinswoning is gelegen op 1 kilometer van het centrum van Zwevezele. Een uitstekende ligging met zicht op groen zijn slechts enkele van de punten waarvoor u voor dit project zou kiezen.

nieuwbouw zwevezele