Renovatie

Tijdens bouwbeurzen is het een vast thema: renoveren zit in de lift. Meer comfort voorzien in een bestaande woning is het uitgangspunt nummer 1. Wij staan in voor een totaalrenovatie en losse projecten zoals de renovatie van uw badkamer of woonkamer.

Het oog van een vakman

Bij het evalueren van een bestaande woning zien wij vanuit onze ervaring als algemeen aannemer van bouwwerken mogelijkheden die u als bewoner niet ziet. Toegegeven, hiervoor is een binnenhuisarchitect of een architect eveneens een optie. Wij werken dan ook geregeld, en ook graag samen met (binnenhuis)architecten. Indien u kiest voor ons, geven wij advies en kunnen wij u helpen bij het ontwerpproces. Wij zorgen voor de uitvoering, opvolging van de werken en het contact met de diverse aannemers. Natuurlijk hebt u overal de vrije keuze en kunt u gerust beroep doen op uw favoriete schilder of loodgieter voor bv. uw badkamer.

Renoveren op maat

Renoveren op maat betekent voor “Bouwen op maat” renoveren op uw tempo, volgens uw budget en volgens uw wensen. We bespreken samen welke delen van de woning we prioritair onder handen nemen. Verkiest u de korte pijn dan is een volledige renovatie natuurlijk mogelijk. Steeds krijgt u van ons advies over hetgeen u wenst uit te voeren. Zodra de context bepaald is, gaan wij aan de slag en stellen wij een planning voor, staan wij in voor het overleg met architect, de uitvoering van de werken en steeds zorgen wij voor een kwalitatief hoogstaande afwerking. Interesse? Contacteer ons gerust op het nummer 0474 52 29 73

 

Enkele realisaties

Ontdek hier enkele renovaties die wij realiseerden. Soms betrof het een gedeeltelijke renovaties zoals de restyling van een badkamer of keuken. We staan ook geregeld in voor totaalprojecten waarbij we een grondige verbouwing realiseren en de opvolging van aanpassingen aan uw elektriciteitsnet, sanitair, vloeren en verwarming, ... voor onze rekening nemen.

Contacteer ons