Nieuwbouw

Bij het bouwen doet u er goed aan een vertrouwenspersoon achter de hand te hebben. Voor de bouw van uw woning is dat vaak de architect maar hij is lang niet altijd aanwezig op de werf. Wie zijn bouwproject aan ons toevertrouwt, weet dat in elke fase een tweede vertrouwenspersoon aanwezig is op de werf. Wij staan niet alleen in voor de ruwbouw maar vormen uw ogen en oren op de werkvloer bij andere werken en staan in voor de correcte uitvoering en opvolging ervan.

Ons vakmanschap, uw voordeel

Als bouwheer moet u instaan voor de keuze van de materialen, moet u onderhandelen met uw architect, aannemers van bouwwerken en nutsvoorzieningen. Allemaal materie waar u minder of niet mee vertrouwd bent. Als eerste vertrouwenspersoon bieden wij u de kans uw keuze te toetsen en geven wij u gepast en gefundeerd advies zodat u met kennis van zaken een beslissing neemt. Door de vele jaren ervaring wordt ieder project onder handen genomen en met oog voor detail afgeleverd.

 

Uw woning, uw vrije keuze

Samen bouwen wij uw woning en niet die van een architect of van “Bouwen op maat”. Wij peilen naar uw voorkeuren, gaan samen met u naar huizen kijken en geven ons advies. Voor wie ons contacteert nog voor er een voorontwerp bestaat, tekenen wij uitgebreid een eerste plan. Met oog voor detail staan wij in voor de volledige uitvoering en opvolging van uw bouwproject. Door zelf mee te werken op de werf garanderen wij u kwaliteit en een hoge graad van afwerking. U mag op uw twee oren slapen tijdens de bouw van uw (t)huis. Contacteer ons nu voor meer informatie.

 

Enkele realisaties

Inzake nieuwbouw tonen we u hier enkele van onze referenties. Dank zij onze ondersteuning worden woningen afgeleverd waar u uw thuis kan maken. zorgen voor een duidelijke communicatie met de klant, leveren van echt maatwerk. Elementen waarvoor Bouwen op Maat garant staat.

Contacteer ons