Bedrijfsgebouwen

uw bedrijfsgebouw moet vooral functioneel zijn maar best ook voorzien op de groei die uw onderneming ongetwijfeld doormaakte en zal doormaken. Anderzijds vormt het een stevig visitekaartje van uw bedrijf. wij bouwen uw project met een toonzaal die mag gezien worden en kantoren waar het aangenaam werken is. Zelfs indien uw project moet voorzien worden van een woning komt onze expertise op dat vlak als geroepen.

Bouwen in vertrouwen

Als zaakvoerder hebt u een druk bestaan. Daar nog de kopzorgen van een nieuwbouwproject of verbouwing van een bedrijfspand bij nemen, is vragen om moeilijkheden. Kies daarom voor de, op het lijf van uw bedrijf geschreven, ondersteuning van “Bouwen op maat”. Wij staan in voor de realisatie van uw project. Zaakvoerder Gert-Jan Caerels is telkens mee aanwezig op de werf en vertegenwoordigt op elk moment uw bedrijf en uzelf. Zo beperkt u de tijd die u moet investeren in uw project en zet u tegelijk in op een goede afloop ervan. U merkt het: bij “Bouwen om maat” zit u echt goed.

Visitekaartje voor uw onderneming

Een samenwerking met “Bouwen op maat” is vooral aangewezen voor bedrijfspanden die u als een “echt bouwproject” omschrijft. Een bergplaats met 4 muren en een dak heeft immers weinig nood aan toegevoegde waarde. Het wordt een ander verhaal indien u een mooie toonzaal wilt, aangename comfortabele werk- en vergaderruimte zoekt en een knusse woning wilt realiseren. Met oog voor detail realiseren wij het volledig traject. U wordt niet lastig gevallen door allerlei verkopers. Eigen uitvoering en ons netwerk van onderaannemers garandeert u een goede opvolging van de werken. Contacteer ons voor meer informatie.

Wilt u uw toekomstig project met ons bespreken?

We helpen u graag meedenken.

Contacteer ons